Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  05/02/2013
CIESC VISITA L'AJUNTAMENT DE MONTCADA I REIXAC

El Consell Intersectorial d'Empresaris (CIESC) s'ha presentat oficialment aquest matí als representants del consistori. A la trobada han assistit, per part del consistori, l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, el president de l'Àrea Econòmica, Joan Maresma, i el regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació, Joan Carles Paredes, i per part del CIESC, el seu president, Francesc García, i la directora de desenvolupament, Rosa Pons. L'objectiu de la reunió ha estat la recerca de futures col·laboracions amb l'Ajuntament i el desenvolupament de projectes, com treballar conjuntament temes relacionats amb els polígons, enquestes de temàtica econòmica i un pla de formació per a empresaris.

El CIESC és una federació d'associacions d'empresaris de l'àmbit del Vallès Occidental de diferents sectors industrials, comercials i serveis. Actualment agrupa a més de 4.500 empresaris i 85.000 treballadors. L'entitat socioeconòmica treballa per impulsar el desenvolupament econòmic i estableix una relació amb els seus associats i amb les entitats empresarials locals.


  Més informació


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials