Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat


  17/01/2013
ESMORZAR CIESC - DE PORTAR UN NEGOCI A DIRIGIR UNA EMPRESA

El passat 17de gener, varem realitzar un nou Esmorzar de Treball, organitzat com sempre per CIESC i EUTIME, era el primer del 2013. Varem parlar sobre la importància de la qualificació professional.

Durant els última anys a Europa se perdut competitivitat, la formació basada en hores d'estudi per l’obtenció de crèdits universitaris ha garantit el saber, però no el saber fer.

Des de el 2005 la UE esta donant un fort impuls a la qualificació professional, focalitzant el “poder fer” i demostrant-ho mitjançant una qualificació que certifiqui les competències professionals.

En Luis Morales Rotger Advocat i professor d'Universitat ens va informar sobre la Norma Referencial Internacional SGE 900:2011 PER LA Gestió Experta de Empreses i la Toma de Decisions i de com obtenir aquesta certificació. L’empresa certificadora es APPLUS. Aquesta certificació esta vigent a 64 països a reu del mon. Aquest sistema de certificació ens proporciona no tan sols un segell acreditatiu de les nostres capacitats i habilitats, sinó que també ens proporciona l’accés a la Plataforma formativa 3.0 model i3 (Intel·ligència, Innovació i Integració) en cloud, garantint amb mes de 600 aplicacions, mesurar, analitzar, diagnosticar, preveure i corregir els processos crítics del negoci determinants per la consolidació i creixement sostingut de l’empresa.

En conclusió el Luis Morales va dir que el programa d'acreditació d'expert en direcció i anàlisi d'empresa ens proporciona:

- El màxim rendiment i competitivitat professional i
- La màxima reputació nacional i internacional.


PRESENTACIÓ ESMORZAR CIESC- DE PORTAR UN NEGOCI A DIRIGIR UNA EMPRESA


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials