Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  25/06/2018
LA SÍNDICA DE GREUGES ES REUNEIX AMB EL CIESC

El Ciesc s’ha compromès a constituir un grup de treball amb la Síndica de Greuges de Sabadell, Eva Abellan, per recollir i canalitzar les necessitats i propostes de les empreses adherides als quinze gremis que conformen el CIESC.

Eva Abellan ha visitat el CIESC per apropar aquesta figura institucional i explicar com la Síndica pot intervenir en els casos que afecten a les empreses, i actuar de mediadora amb la finalitat d’esgotar totes les vies conciliadores.

En aquesta trobada, els representants de les organitzacions empresarials han compartit amb la Síndica les diverses problemàtiques que tenen amb l’administració local i han destacat la necessitat que l’Ajuntament de Sabadell prengui mesures concretes que facilitin l’activitat econòmica i agilitzin els tràmits administratius.

Alguns dels temes que s’han abordat han estat la normativa de càrrega i descàrrega, les llicències d’obres, les llicències d’activitats, els terminis administratius o fins i tot, la possibilitat de sotmetre les accions de les institucions públiques a la sindicatura.


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials