Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  17/01/2013
38 º PREMIS DAVID

El Centre Metal·lúrgic ha celebrat la 38º edició dels premis DAVID. El premi David 2012 va ser entregat en Lluís Ramoneda (IES Agustí Serra i Fontanet de Sabadell) en Grau Superior i en Josep Comellas (IES Badia del Vallès) en Grau Mig. Els segons classificats van ser en David Acosta (IES Castellarnau de Sabadell) en Grau Superior i en Pedro Luis Rueda (IES Agustí Serra i Fontanet), en Grau Mig. Melcior Arcarons, Director General de Formació Profesional Inicial i Ensenyament de Règim Especial de la Generalitat va tancar l'acte felicitant als guanyadors per les excel·lents notes i al Centre Metal·lúrgic per l'organització d'un certamen amb tanta trajectòria i prestigi, "L' industria necessita bons professionals per fer-se mes forta i seguir desenvolupant el seu important paper. Una Catalunya sense industria seria, com una Catalunya sense llengua propia.

A la primera part de l'acta va intervenir la Presidenta del Centre Metal·lúrgic, La Sra. Sofia Gabarró i el Sr. Victor Küppers amb una gran conferencia al voltant de la "Gestió del Entusiasme"

38º EDICIÓ PREMIS DAVID - Diari de Sabadell


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials