Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat


  21/01/2013
EL GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL CELEBRA LA FESTIVITAT DE SANT SEBASTIÀ, PATRÓ DE L'ENTITAT

El dilluns 21 de gener el Gremi de Fabricants de Sabadell va celebrar la festivitat de Sant Sebastià, patró de l’entitat.

Els actes commemoratius es van iniciar a les 20:00h amb la celebració de la solemne Missa en honor de Sant Sebastià, a la parròquia de Sant Feliu. A la missa, cantada per l’Escolania-Coral Sant Agustí, es va tenir un record pels agremiats difunts i en especial pel Sr. Josep Maria Garcia-Planas Vilarrubia, expresident del Gremi, traspassat el dia 16 de desembre de 2012.

Seguidament es va celebrar al Saló d’Actes del Gremi de Fabricants la tradicional recepció i buffet amb l’assistència dels socis de l’entitat i una considerable representació de la societat sabadellenca dels àmbits empresarial, econòmic, polític, cultural, social, civil, etc.

La recepció va comptar amb els parlaments del Sr. Francesc Garcia-Planas, president del Gremi de Fabricants; el Sr. Gay de Montellà, president de Foment del Treball, i el Sr. Josep Bombardó, president de la Fundació Gremi de Fabricants.CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials