Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  05/12/2012
El president de CIESC Francesc García- Planas visita l'Ajuntament de Castellar de Vallès

El CIESC visita la vila per trobar vies de col·laboració

L’equip directiu del Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) va visitar dimecres l’Ajuntament de Castellar, en un seguit de visites que la federació d’associacions d’empresaris està fent per a tota la demarcació de la comarca de Sabadell, integrada per 13 municipis, entre ells Castellar. L’objectiu de la visita és, doncs, “fer-nos més visibles al territori”, constata el president del CIESC, Francesc Garcia-Planas, que afegeix que és una federació “amb anys d’història” i que, en aquests moments, “és important l’actuació amb l’Ajuntament i el seu territori”.

De fet, la col·laboració del CIESC amb l’Ajuntament de Castellar ve de lluny i ja s’han organitzat xerrades i trobades amb empresaris però “volem donar més força a altres col·laboracions”, explica el regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica, Joan Creus. “És important que els agents socials estiguin reforçats”. Tant el consistori com el CIESC són membres de l’àmbit B-30 que suposa una estratègia de col·laboració entre diferents estaments i organismes per potenciar la zona industrial i tecnològica que comprèn tot aquest eix de la B-30.

  Més informació


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials