Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  29/11/2012
ESMORZAR CIESC - LA DEDUCCIÓ PER INVERSIONS MEDIAMBIENTALS: UN INSTRUMENT IDONI PER FINANÇAR SENSE COST LES INVERSIONS EMPRESARIALS

A l’esmorzar de Treball, organitzat per CIESC i EUTIME, d'avui, hem parlat sobre les desconegudes DEDUCCIONS PER INVERSIONS MEDIAMBIENTALS. En la situació actual de falta de liquiditat per les empreses, les fórmules alternatives de finançament cobren una especial rellevància. Per això avui hem volgut parlar sobre el finançament a les inversions empresarials introduït mitjançant la Llei d'Economia Sostenible, per la que es reintrodueix la deducció per inversions mediambientals.
Aquesta deducció, que subvenciona el 8% de les inversions efectuades, pot considerar-se com una oportunitat que no es pot deixar escapar, doncs les inversions que poden acollir-s’hi són molt més àmplies i quantioses del què hom pensa.
Durant la sessió de avui el Sr. Gerard Marata, Advocat i soci del departament Fiscal de Ventura Garcés & López-Ibor Advocats ens ha explicat de forma pràctica i clarificadora totes les inversions que s’hi poden acollir, el sistema i passos a realitzar per a poder-se beneficiar d'aquesta deducció de cara a poder-la aplicar en la declaració corresponent al 2012. Ens ha indicat també la possibilitat de reclamar la seva aplicació de forma retroactiva per les inversions realitzades en anys anteriors.
Com sempre al final de la ponència em tingut un animat debat amb preguntes molt interessants.
Ciesc i Eutime, treballen per consolidar aquest cicle d'Esmorzars, amb la finalitat de donar a conèixer eines i noves possibilitats a les nostres empreses i autònoms sempre pensant en ells com a impulsors del canvi i motors de l’economia.


NOTA DE PREMSA CIESC
PONÈNCIA: LA DEDUCCIÓ PER INVERSIONS MEDIAMBIENTALS


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials