Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  26/11/2012
ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 25 N 2012

Es imprescindible destacar en primer lloc l’alta participació en aquestes eleccions, el 69,56 % significa el percentatge més alt des de la restauració de la democràcia, això posa de relleu la gran importància que tenia aquesta convocatòria per la nostra societat. Les expectatives dipositades en les eleccions d'ahir eren potser molt agosarades, però el que no es pot discutir és que el vot sobiranista ha sigut el guanyador d'aquestes eleccions, sense tenir en compte el color de cada vot. El desgast dels últims dos anys de difícil govern amb fortes retallades i la impossibilitat de engegar polítiques de suport al creixement, a la reindustrialització i en definitiva a pal·liar la pèrdua progressiva de llocs de treball i l’afebliment de les nostres empreses, ha passat factura al partit del govern. De totes maneres en situacions similars en altres llocs del món els partits del govern acaben fora del poder, cosa que aquí no ha passat.
Si ens pregunteu com afectaran els resultats d'aquestes eleccions sobre el món empresarial, us hem de dir que en aquest moments encara no ho sabem, aquesta reflexió, potser el millor moment per fer-la, serà quan es constitueix el parlament i es defineixi el nou escenari de govern. Fins aquest moment el que no podem fer és parar-nos a veure que és el que passarà, sinó tot el contrari, hem de seguir treballant, col·laborant i preparant projectes per sortir de l’actual situació.
A la nostra web www.ciesc.cat podran trobar informació relativa als resultats de les eleccions en els 13 municipis de la nostra àrea.


ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 25 N

  Més informació


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials