Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat


  12/11/2012
NOVETATS: SERVEI PROMOCIÓ INTERNACIONAL: GRUP D’INTERNACIONALITZACIÓ: EMPRESES DE SUBCONTRACTACIÓ A ALEMANYA

ALEMANYA

- Alemanya és un mercat interessant perquè:
- És el millor mercat de la U.E. en aquest moments.
- Actualment és la principal destinació per als inversors a Europa.
- Tant l'estabilitat econòmica com la mida del mercat són factors claus que asseguren l'èxit del negoci.
- Al 2011, per primera vegada, les exportacions alemanyes van ascendir a més d'un bilió d'euros, mentre que les importacions van arribar a un màxim històric de 902.000 milions d'euros.
- Els febles indicadors demogràfics constitueixen un obstacle per al creixement i permeten l’obertura dels mercats per a les empreses estrangeres.Per a facilitar la introducció de les empreses catalanes del sector de la subcontractació metal·lúrgica a Alemanya, el Departament de Promoció Internacional presenta la convocatòria de creació d'un Grup d'Internacionalització a Alemanya, amb unes condicions d'ajut excepcionals: durant el seu primer any de funcionament es podrà percebre fins a 60.000 € de subvenció.

Aquesta acció consisteix en reunir un grup d'empreses (mínim de 3) que actuaran conjuntament en aquest mercat per una durada determinada de 12 mesos inicials, mitjançant l’actuació d'un comercial especialitzat en la internacionalització a Alemanya i resident al país (gerent del grup).

Les despeses generades pel grup es reparteixen entre totes les empreses integrants i estan subvencionades amb un ajut d'ACC1Ó.

L’Entitat Organitzadora tutela i coordina el grup en totes les seves fases.

OBJECTIUS

- Introduir-se en el mercat d'Alemanya, tant per vendre -hi productes, com per a cercar socis o implantar-s’hi industrialment.

- Potenciar la cooperació entre empreses per a la internacionalització dels seus productes o serveis.
- Guanyar competitivitat a través de noves oportunitats de negoci.
- Implementar millores en els processos de negoci (subministrament, assistència tècnica, manteniment, etc.)NOU SERVEI PROMOCIO INTERNACIONAL


CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials