Consell Intersectorial d'Empresaris 
NOTÍCIES
Ciesc actualitat
  30/10/2012
NETWORKING SQ-CIESC

Més de 40 empreses varen participen al Networking SQ-CIESC de Can Barra. L’acte formava part del programa SQ Viu l’Empresa.

El celler del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra, durant tot el matí de dimarts, va aplegar a més de 40 empreses santquirzetenques i de municipis propers, les quals van participar en el networking organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Quirze i el Consell Intersectorial d’Empresaris(CIESC)
La jornada es va iniciar amb la conferencia “Com puc col·laborar amb el meu veí” a càrrec del Sr. Edgar Jordà, director de l’Àrea de negoci d’Esade Creapolis, centre amb el qual l’Ajuntament manté col·laboració a través del Servei a l’Empresa i Emprenedoria.

A continuació es va donar pas a la dinàmica del networking, centrada en un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses van poder exposar de forma breu, clara i concisa què fan amb l’objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació entre elles. L’objectiu de la jornada era trobar quines oportunitats de col·laboració hi havia entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions empresarials. Aquest acte respon a la demanda que algunes empreses santquirzetenques havien expressat de tenir un major grau de coneixement del teixit productiu que conviu al municipi i a d’altres poblacions molt properes, com poden ésser Sabadell i Terrassa, amb les quals Sant Quirze comparteix part dels polígons industrials de Can Torras, Can LLobet i de Can Corbera.

Des del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra es fa una valoració molt positiva del transcurs i funcionament de l’acte, així com de la col·laboració amb el CIESC, federació d’associacions empresarials, amb la que, l’Ajuntament de Sant Quirze, durant aquest any 2012, ja havia organitzat diferents actes per a les empreses i persones emprenedores, com el curs de gestió i control de costos o la jornada informativa sobre els préstecs de l’Institut Català de finances (ICF).CompartirConsell Intersectorial d’Empresaris - C/ de la Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Tel. +34 937457812 - ciesc@ciesc.cat - www.ciesc.cat
Nota Legal - Mapa web - Política de cookies - Condicions d'ús - Política de privacitat xarxes socials